Förmånsvärde från 1.851 kr/mån*

Företagserbjudande från 329.900 kr*

Helt nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar ett robust yttre med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper, oavsett underlag. Byggd på Toyotas nya TNGA-plattform och med betryggande säkerhetssystem som standard, så kombinerar nya RAV4 en kompromisslös säkerhet och med en lika kompromisslös körupplevelse. RAV4 Elhybrid har inte bara imponerande bränsleekonomi och CO2-utsläpp, utan erbjuder dessutom lika imponerande prestanda.

Smart finansiering som passar ditt företag

Toyota Financial Services erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation, såsom traditionella leasing- och avbetalningslösningar och personalbil – med vilken alla medarbetare kan köra en ny bil utan extra kostnad för företaget.

Toyota BusinessPlus — den engagerade samarbetspartnern

Vi sätter oss in i ditt företags individuella förutsättningar. Vår utgångspunkt är att ditt bilägande ska vara så enkelt, flexibelt och bekymmersfritt som det bara går och att du får den support du behöver.

Prisexempel*

Modell
FöretagserbjudandeFöretagsleasingFörmånsvärde
RAV4 Executive AWD-iFrån 329.900 krFrån 1.985 kr/månFrån 1.851 kr/mån

*RAV4 AWD-i vid blandad körning. Förmånsvärde är preliminärt netto vid 50% marginalskatt. Finansieringsuppgifter från Toyota Financial Services: baserad på 30% särskild leasingavgift, 4.500 mil, 36 mån, 50% restvärde, rörlig ord. ränta 3,95% ( jan – 19). Leasingpriser är exkl moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Erbjudandet gäller tom 31 mars 2019. Gäller endast för företagskunder. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Miljöklass Euro 6.2. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilen på bilden kan vara extrautrustad med tillval som inte finns i Sverige.