Boka provkörning

En provkörning är det bästa sättet att ta reda på vilken bil som passar dig och dina behov. Boka provkörning här direkt eller läs om hur en provkörning går till.

Boka provkörning – så går det till

1. Boka tid

Du bokar tid för provkörning av valfri bil genom att använda provkörningsformuläret på hemsidan. Vår personal återkommer till dig så fort de kan för att boka exakt tid, dag och bil för provkörningen.

2. Kom in till oss på anläggningen

När du kommer in till oss möter vår personal dig för ett kortare samtal om bilen och dina behov. Tänk på att ha med dig ditt körkort till provkörningen.

3. Kvittera ut bilen

Du kvitterar ut bilen för din provkörning. En säljare följer gärna med dig på provkörningen om du önskar det. Bilen är självklart försäkrad under provkörningen.

4. Efteråt tar vi emot dig

Våra säljare visar dig gärna bilens funktioner och ger tips på bra rutt för att testa bilen. Efter avslutad provkörning tar vi emot dig och svarar på de frågor som du har om bilen.

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

Checklista: Passar bilen dina behov?

 

  • Kan du komma in och ut ur bilen lätt? Kan säte, ratt och speglar justeras så att du känner dig bekväm?
  • Får barnen plats, och sitter de bekvämt och säkert? Om du har, ta med barnstolar och säkerställ att de passar. Finns det utrymme för det vanliga bagaget? Skidor, golfklubbor?
  • Är det enkelt gjort att fälla ned baksätet, och kanske kan vissa säten till och med tas ur bilen?
  • Är bagagerummets lasttröskel högt upp, eller är bilen lätt att lasta i?
  • Testa bilens alla funktioner.

Är du inte bekant med Toyota sedan tidigare? Provkör gärna mer än en bilmodell. Det kommer att ge dig en bättre uppfattning om hur bilen ska kännas att köra och kan hjälpa dig att skilja mellan olika egenskaper modellerna har. 

Finansiering

Känns bilen bra? Då är det dags att fundera på hur du vill finansiera ditt köp. Vi hjälper dig gärna med rådgivning för att ta fram den bästa lösningen för dig. Vi köper dessutom gärna din gamla bil om det är så att du behöver göra dig av med den.

Finansiering privatperson »
Finansiering företag »