Om du fått en skada på din bil ska du inte vara orolig!

Vi hjälper dig om du krockat, kört i ett dike eller in i en lyktstolpe. Eller om du fått en repa, lås- eller dörrskada!

Så här går det till:

  • Bäst är om du börjar med att kontakta ditt försäkringsbolag.
  • Sen bokar du en tid för förbesiktning hos oss så att vi kan titta på skadan och göra en kostnadskalkyl. Kontaktuppgifter för detta finns nedan.
  • Efter att du fått en kostnadskalkyl lägger vi in ditt ärende i vårt planeringssystem och din bil får en starttid så snart vi får svar från ditt försäkringsbolag. Då vet du när du ska komma hit med bilen och när du kan hämta upp den igen.
  • Tänk på att ta med referensnumret eller försäkringsbrevet från ditt försäkringsbolag .
  • När skadorna är reparerade lämnar vi in bilen till lackering. Sen kommer bilen tillbaka till oss för slutmontering av dörrhandtag, lister, strålkastare etc.

Vi kontaktar dig när bilen är färdig!

TIPS FÖR LÄTTARE HANTERING VID INLÄMNANDET:

REN BIL, TÖMT BAGAGE, SKADENUMMER TILLGÄNGLIGT.

BOKA TID FÖR SKADEREPARATION! KONTAKTA OSS FÖR SKADEBESIKTNING!

För att underlätta skadehanteringen och för att eran bil skall bli lagad på så bra och snabbt sätt som möjligt, boka tid för en Skadebesiktning. Då kollar vi över och tar hem delar som behöver under reparationen.

När vi har kollat på bilen får ni en tidsplan för reparationen och möjlighet att boka en Hyrbil medans vi lagar din bil.

 

KONTAKTA MIG FÖR SKADEBESIKTNING

UDDEVALLA

0522-656761

KONTAKTA MIG FÖR SKADEBESIKTNING

BRASTAD/LYSEKIL

0523-667765

Kvalitet

Vi arbetar endast med originaldelar för att din bil ska få precis rätt för sin modell! Vi samarbetar med dom flesta försäkringsbolag, framförallt Toyota Försäkring som vi alltid rekommenderar.

Tid

Vi vet att tiden är viktig för dig som lämnar in bilen på verkstaden. På Erlings Bil jobbar vi efter något som kallas Toyota Service Management, som innebär att vi har en reparationscykel där vi kortat ned led-tiderna, vi är Certifierade enligt deras högt ställda krav.

Miljö

Vi är måna om att jobba mot ett hållbart samhälle. Det märks i de bilar vi säljer och självklart även i vår arbetsprocess på plåtverkstaden. Det innebär t.ex. att vi tar alltid det miljövänliga alternativet när vi väljer kemikalier, produkter etc.