Toyotas transportbilar finns i flera olika modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.

Hilux

Över 13 miljoner Toyota Hilux-bilar har lämnat sina spår runt om i världen sedan den lanserades första gången 1968. Bilen är byggd för jobb, fritid och äventyr. Utan att klaga utstår den hårda prov och tacklar de tuffaste utmaningarna som en bil kan möta.

Med sin höga markfrigång, robusta hjulupphängning och suveräna off road-egenskaper är Hilux en i det närmaste ostoppbar pick-up, konstruerad för att klara allt. Det är en bil som tål extremt tuffa förhållanden, kan lasta upp till 995 kg, dra 2.800 kg och klarar 48 graders lutning.  Bilen finns med enkel-, extra- eller dubbelhytt, eller med enbart chassi.

Extrautrustning och påbyggnationer

För Hilux finns en mängd extrautrustning, tillval och möjligheter för påbyggnationer. Med vinch, snöplog och extraljus har du till exempel en bil som gjord för de norrländska skogarna och med kåpa eller flaklock, en bil som kan frakta känslig last.

Proace

Toyota PROACE är en mångsidig lätt transportbil. Med upp till sex säten och ett rymligt lastutrymme på 3.6-7 kubikmeter är det en kraftfull arbetskamrat.

Alla PROACE med 2,0-liters diesel och manuell växellåda är utrustade med antisladdsystemet Toyota Traction Select. TTS erbjuder överlägsen halksäker körning jämfört med ett vanligt tvåhjulsdrivet fordon och fungerar genom att kontrollera både bromsarna och motorn. TTS gaspådrag kan ställas in via en väljare på instrumentbrädan för att ge bättre grepp i krävande körförhållanden såsom normal, off, snö, lera och sand, vilket resulterar i ökad säkerhet och enklare manövrering.

Utrusta och inred

Oavsett om du behöver lastutrymme eller sittplatser, finns en PROACE för dig. Välj antal kubikmeter och inred bilen helt efter dina behov. Bland utrustningen finns bland annat lastutrymme med halkfritt golv, komfortmellanvägg med fönster, manuell AC, radio/cd, skjutdörrar på båda sidor, elektriskt justerbara och eluppvärmda sidobackspeglar, stöldskydd, eluppvärmda säten, fjärrstyrt centrallås och mycket mer.